Senzori pritiska / protoka

Digitalni i analogni senzori protoka / pritiska

VFS Grundfos Direct Sensors™ meri temperaturu i protok sa jednim mernim elementom. Senzori radi na vortex principu i meri protok preko razlike pritisaka. Grundfos Direct Sensors™ se može koristiti u sistemima sa agresivnim fluidima i idealan je za sisteme grejanja, hlađenja i solarne sisteme.

Digitalni VFD Grundfos Direct Sensors™ meri temperature i protok jednim mernim elementom i zatim ih transimituje preko RESOL VBus® protokola. Grundfos Direct Sensors™ se može koristiti u sistemima sa agresivnim fluidima i idealan je za sisteme grejanja, hlađenja i solarne sisteme.

RPS Grundfos Direct Sensors™ meri temperature i relativni pritisak jednim mernim elementom. Najčešće se koriste za proveru curenja sistema i montoring pritiska. Grundfos Direct Sensors™ se može koristiti u sistemima sa agresivnim fluidima i idealan je za sisteme grejanja, hlađenja i solarne sisteme.

Digitalni RPD Grundfos Direct Sensors™ meri temperature i pritisak jednim mernim elementom i zatim ih transimituje preko RESOL VBus® protocol. Najčešće se koriste za proveru curenja sistema i montoring pritiska. Grundfos Direct Sensors™ se može koristiti u sistemima sa agresivnim fluidima i idealan je za sisteme grejanja, hlađenja i solarne sisteme.

Brend:
Senzori-pritiska-protoka
Senzori-pritiska-protoka

• Analogni i digitalni senzori
• Monitoring protoka i pritiska u sistemu

Materijal: nerđajući čelik
Maksimalna radna temperatura:
Dugotrajno: 100 °C
Kratkotrajno: 120 °C
Dužina: 110 mm (VFS/VFD)
Priključak: 3/4″ ET (VFS/VFD), 1/2″ ET (RPS/RPD)
DUžina navojnog elementa: 12 mm (RPS/RPD)

Solarni sistemi, sistemi grejanja i hlađenja.

popup overlay