Proizvodnja PFM kolektora

Proizvodna linija je potpuno automatizovana
sto proces proizvodnje cini veoma efikasnim.

Od 2010. do 2018. godine, firma Master Solar doo je bila ekskluzivni zastupnik renomiranog austrijskog proizvodaca TiSUN GmbH za teritoriju Srbije i Crne Gore. Delatnost naše firme bila je uvoz i distribucija opreme za solarne sisteme, izvođenje radova na instalaciji solarnih sistema, projektovanje i servis.

U pomenutom periodu izveli smo veliki broj instalacija za zagrevanje sanitarne tople vode, dogrevanje prostora i bazena pomoću solarnih kolektora. Pregled nekih naših projekata možete videti u delu – Reference.

Nakon 2018 godine Master Solar otkupljuje proizvodnu liniju za PFM kolektore od firme TiSUN gmbH i svoje poslovanje prosiruje na 170 zemalja dok je proizvodnja stacionirana u Beogradu (Simanovci)

Naš prioritet je kvalitet, što dokazuje veliki broj domaćih i stranih sertifikata. Sistem inovacija u kombinaciji sa najvišim kriterijumima prilikom odabira kvalitetnih sirovina,
stavlja nas u položaj ispred drugih na tržištu.
Pored domaćih sertifikata i priznanja, nakon 2007, svi naši serijski kolektori poseduju sertifikat Solar Keymark koji je prepoznatljiv u celoj Evropi. Potvrda kvaliteta koji je usko vezan za mastersolar jesu sertifikati ISO9001, ISO14001 i ISO45001. Pohvale i nagrade nas podstiču. Naš sektor za istraživanje i razvoj svakodnevno radi na
poboljšanju karakteristika proizvoda i na praćenju najnovijih trendova iz oblasti solarne tehnike.